CÉGÜNKRŐL

A megalapítása óta eltelt több, mint 15 év alatt cégünk komoly szakmai tapasztalatra tett szert a munkaerő-kölcsönzés és közvetítés terén, főként a GYÁRTÁS, TERMELÉS ÉS LOGISZTIKA területeinek fizikai munkaerőt igénylő szegmenseiben, ahol kiemelten fontos tényező, hogy a váratlanul felmerülő nehézségek miatt sem állhatnak le a munkafolyamatok.

Sok éves tapasztalatunk legnagyobb előnye, hogy gyakorlatilag bármilyen adódó helyzetre rugalmasan és gyorsan vagyunk képesek reagálni: személyes igényeire szabott, hatékony megoldási stratégiákat tudunk ajánlani, ezzel Önnek időt és pénzt takarítva meg.

Folyamatosan képzett, nagy gyakorlati tapasztalattal rendelkező csapatunk minden munkaerő piaci működést érintő járulékos feladatot a saját tagjai által lát el: munkaügyet, toborzást, szállítást, jogi segítségnyújtást, üzemorvosi vizsgálatokat

cégünkről
miben segítünk

MILYEN HELYZETEKBEN SZÁMÍTHAT RÁNK?

 • Hirtelen nem várt létszámigény merül fel, vagy épp a fluktuáció mértéke kezd egyre aggasztóbb méreteket ölteni

 • Túl gyakoriak a kiszámíthatatlan időszakos munkakiesések (különböző szabadságok, táppénzek miatt)

 • A szezonális munkaerő ingadozás nagyon rövid határidőn belüli és költséghatékony megoldást kíván

 • A termelés fenntartása és a stratégiai tervezés mellett már nem szeretné, hogy a toborzás és a vele járó adminisztrációs kötelezettségek is az Ön vállára nehezedjenek

MEGBÍZHATÓSÁG ÉS STABILITÁS

Az S-Forrás Kft. a valóban megbízható munkaerő forrása! Cégünk a BISNODE nemzetközi cégminősítő független értékelése alapján az AAA (tripla A) tanúsítványával gazdagodott. Ez a minősítés azt jelzi, hogy cégünk fizetésképtelenségi valószínűsége kiemelkedően alacsony.

Nagy figyelmet fordítunk arra, hogy partnereinkben, ügyfeleinkben és munkavállalóinkban fokozzuk a bizalmat és a stabilitást, melyet több, közel 20 éve építünk. A BISNODE minősítése szigorúan szakmai szempontok alapján történt, arra sem pályázni, sem jelentkezni nem lehetett, épp ezért nagy megtiszteltetés, hogy az S-Forrás Kft-t az ország kis százalékába tartozó, legmegbízhatóbb vállalatai közé sorolta és pozitívan különböztette meg.

Az AAA (tripla A) cégminősítést 1989-ben vezették be, s Európa számos országában használják az üzleti élet különböző területein. Ez a minősítés nem csak a jelenlegi pénzügyi stabilitást mutatja, hanem kialakításának köszönhetően biztosítja, hogy az S-Forrás Kft. a jövőben is szilárd szereplője lesz a piacnak.

toborzás

TELJESKÖRŰ SZOLGÁLTATÁST NYÚJTUNK

✔ Profi toborzóink és kapcsolattartóink egyaránt otthonosan mozognak a hagyományos, az online és az on-site toborzás és management területén is, végig a megrendelő igényeit szem előtt tartva.

✔ Minden felmerülő, kölcsönzött munkaerővel kapcsolatos ügyintézést a cégünk vállal át: legyen szó üzemorvosi vizsgálatról, nem menetrend szerinti buszjáratok szervezéséről vagy szálláslehetőség biztosításáról

✔ Cégünk partnere tud lenni a klasszikus és az egyszerűsített foglalkoztatási megoldásokban egyaránt, ahogy diákok által végezhető feladatokra is tudunk Önnek lehetőségekkel szolgálni, ezzel kiszámíthatóbbá és tervezhetőbbé tehetjük kiadásait

✔ Rugalmasan igényelhető, jelenleg is aktív munkavállaló állománnyal rendelkezünk, ami rövid időn belül a rendelkezésére állhat, igényeihez igazítva, bármelyik régióban!

BÉRSZÁM_KÉP

BÉRSZÁMFEJTÉS

Cégünk bérszámfejtési szolgáltatásai megbízható és precíz segítséget nyújthatnak vállalkozása operatív működésében.

Minden esetben számíthat ránk, akár nagy létszámú munkavállalót, akár néhány főt kell csak számfejteni, profi szakemberekből álló bérszámfejtőink felelősen vállalják át Öntől a munkaügyi adminisztrációs kötelezettségek terhét.

2005 óta végzünk munkaerő-kölcsönzési tevékenységet.

Ez idő alatt számos partnerünknél találkoztunk különböző típusú munkakörökkel, foglalkoztatási és elszámolási módokkal, így széleskörű tapasztalattal rendelkezünk mind a többműszakos munkaidő keretben foglalkoztatott fizikai munkavállalók számfejtésében, mind pedig a szellemi foglalkoztatottak elszámolásában.

Hathatós segítséget tudunk nyújtani az olyan gyakran felmerülő problémák megoldásában, mint az egyéni munkarendek elkészítése és számfejtése, pótlékolási hiányosságok vagy hibás költségelszámolások kezelése, téves kiküldetések vagy nem megfelelően kitöltött kiküldetési rendelvények pontosítása, javítása.

ALAP SZOLGÁLTATÁSUNK AZ ALÁBBI TEVÉKENYSÉGEKET FOGLALJA MAGÁBAN:

 

 • munkavállalók adatainak GDPR szerinti kezelése
 • megküldött jelenléti ív- és szerződés szerinti bérszámfejtés elkészítése
 • bérutalási lista elkészítése
 • bérjegyzékek eljuttatása a partner felé vagy közvetlenül a munkavállalók felé (elektronikus vagy postai úton)
 • bevallás elkészítése és továbbítása a partner vagy könyvelője részére
 • adónemenkénti utalási lista továbbítása a partner vagy könyvelője részére
 • adókedvezményre jogosító nyilatkozatok kezelése, kérésre megőrzése
 • kilépő bérelszámolások elvégzése, kilépő iratok eljuttatása a partner felé
 • munkaügyi kérdések megválaszolása mind a partner, mind a dolgozók részére

 

IGÉNY ESETÉN EZEN FELÜL VÁLLALNI TUDJUK:

 

 • TB kifizetőhelyi feladatok ellátását
 • a foglalkoztatás teljes munkaügyi folyamatát, kezdve a beléptetéstől a kiléptetésig
 • megküldött minta alapján szerződések, tájékoztatók, megállapodások és nyilatkozatok elkészítése
 • munkaügyi iratok GDPR szerinti megőrzése és kezelése
 • munkaügyi ellenőrzés esetén segítségnyújtás a partnernek
 • M30-as igazolások elkészítése
 • közreműködés munkaügyi statisztikák elkészítésében
 • munkanapi ügyfélszolgálat

 

Ajánlatunkat minden esetben egyeztetést követően, az Ön cégének igényeit figyelembe véve, személyre szabottan készítjük el.
Ha bemutatkozásunk alapján úgy dönt, hogy szeretné igénybe venni szolgáltatásainkat, keresse cégünket bizalommal, kérjen ajánlatot!

EGYÉNI AJÁNLATKÉRÉSÉRT KERESSEN MINKET BÁRMELYIK ELÉRHETŐSÉGÜNKÖN!